Lastminute naar Marmaris

Een keuze voor een lastminute naar Marmaris staat voor een veelzijdige zon-, zee en strandvakantie met alles erop en eraan. Wanneer je een strandliefhebber bent, biedt Marmaris een lang donker zandstrand dat geleidelijk afloopt in zee. Op het strand bevinden zich diverse faciliteiten zoals ligbedden met parasol, douches en kleedcabines.

Winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het oude centrum met de typische bazaar. Hier vind je een groot en zeer gevarieerd aanbod aan winkels zoals juweliers en kleding- en lederwarenzaken. Eén keer per week is er ook een deels overdekte markt.

Lastminute Marmaris met excursies

Ook als je lastminute naar Marmaris vertrekt kun je werkelijk alle kanten op. Letterlijk zelfs, want dagelijks zijn er vele excursies te maken. Vanuit Marmaris vertrekken vele boten voor dagexcursies of meerdaagse tripjes. Zo kun je bijvoorbeeld naar het dichtbij gelegen Griekse eiland Rhodos.

Ook op het vasteland is er een ruim aanbod aan excursies. Zo kun je de rijke historie van deze omgeving bewonderen met de Ruïnes van Efeze. Misschien geef je de voorkeur aan een typisch Turks stoom- of zwavelbad om heerlijk tot jezelf te komen.

Bekijk de mooie aanbiedingen

Of je nu houdt van strand, actief bezig zijn, winkelen of uitgaan, een lastminute naar Marmaris staat garant voor lekker weer. Het Middellands Zeeklimaat zorgt voor warme en droge zomers met een gemiddelde temperatuur van 30 graden. Gelukkig brengt de altijd aanwezige wind de nodige verkoeling.

Bekijk snel het aanbod van de verschillende reisaanbieders. Wellicht loop je een mooie aanbieding tegen het lijf en geniet je al snel van al het moois dat een lastminute naar Marmaris te bieden heeft!