Hotels in Marmaris

Het merendeel van de hotels in Marmaris ligt vlakbij het strand in het nieuwere toeristencentrum. Dit centrum bevindt zich achter de brede promenade die langs het zandstrand van Marmaris loopt. In dit centrum bevinden zich aan of nabij de hoofdweg tevens vele leuke eet- en uitgaansgelegenheden.

Het karaktervolle oude centrum ligt op ongeveer 15 minuten lopen van het nieuwere centrum. Hier vind je de traditionele bazaar en de sfeervolle Barstreet met vele bars en de grotere discotheken.

Hotel in Marmaris met gunstige ligging

Veel hotels in Marmaris, zoals het Ocaktan en het Balim, hebben een fantastische ligging aan de zee en de gezellige wandelpromenade. Er zijn kleinschaligere hotels in Marmaris zoals het Serin Hotel, maar ook luxueuze hotels zoals het grand Azur en het Divan Mares zijn te vinden in Marmaris. De twee laatstgenoemde hotels bevinden zich meestal wel aan het strand maar iets verder verwijderd van de beide centra.

Je ideale verblijfplaats

Je hotel in Marmaris bevindt zich dus nooit ver van het zandstrand. Dit strand strekt zich uit langs de gehele plaats met uitzondering van het gedeelte bij de moderne jachthaven. Bovendien loopt het strand geleidelijk af in zee en zijn er diverse faciliteiten zoals ligbedden met parasol, douches en kleedcabines.

Bovendien kun je vanuit deze hotels vele ontspannen of actieve excursies ondernemen.
Kijk snel naar het aanbod van hotels in Marmaris en vind je ideale verblijfplaats!